A Manual Camera professzionális funkciókat kínál, ami segítségével még jobb fényképeket készíthetünk okostelefonunkkal. Jobb fotókat szeretnél készíteni? Érdemes kipróbálnod ezt az appot.

fenyoillat App teszt
Photo by Helena Lopes from Pexels
 

 

A Manual Camera: DSLR Camera Professional appot a Google Playből vásárolhatjuk meg. Ára 1399 forint, de akciókban akár ingyen letölthetjük.

Kezdőfelülete viszonylag egyszerű, átlátható. Minden fontos funkció helyet kapott itt, például a rácsnézet (egyenes fotókért), vaku, időzítő, előlapi lencsére váltás. Az effekteket, fehéregyensúlyt, fókusz típusát (autó, makró, manuális, stb.), fényerőt, ISO-t is itt szabályozhatjuk, állíthatjuk.

fenyoillat App teszt
A kezdőfelület


A beállításokban sok meglepetéssel nem találkozhatunk, csak a legfontosabb opciók kaptak helyet itt, de azt hiszem, egy-egy jó fotó eléréséhez nincs szükség a beállítások böngészésére.

fenyoillat App teszt

A fotós appról készítettem egy videót, ezt alább megtekinthetitek:

A videóban részletesebben bemutatom a szoftvert, és még egy tesztvideót is láthattok. Következzen néhány tesztkép.

fenyoillat App teszt
Galéria - kattints a képekért!

Összegzés:

A Manual Camera talán az egyik, számomra legszimpatikusabb kameraszoftver Androidra. Jól kezelhető, számos funkciót megtalálhatunk benne, véleményem szerint fejlettebb az Open Camera-nál. A magyar nyelv hiányzik belőle, és RAW (nyers fotó) opciót sem találtam az appban. 

Az app itt vásárolható meg: Google Play Store 

UI: egyik cikkem sem pr-tartalmú, csak az én véleményem tartalmazza. Ha netán fizetett írás lenne, azt mindenképp jelezném.

Ezt olvastad már?
10 kérdés, amiből kiderül, mennyire ismered az Android rendszert! - Kvíz
Megjelent a Honor Band 5, és már előrendelhető is?!
Okoskarkötő olcsón?! Mi Band 3