A világméretű járvány hatalmas port kavart az emberek körében, és egyben az országban is. A probléma idejére a magyar szolgáltatók ingyen mobilinternetet kínálnak az előfizetőknek, ezzel is segítve őket. De vajon mely szolgáltatók, mennyi időre, és mennyi netet kínálnak? A cikkből minden kiderül.

fenyoillat Hírekfenyoillat Hírek

 

A Magyar Telekom minden előfizetőjének - legyen akár lakossági havidíjas, Dominós, üzleti előfizető - ad 10 GB internetet április 30-ig. Aktiválásra nincs szükség, ez automatikusan megtörténik, legkésőbb március 17-én. Ráadásul, ha ez nem lenne elég, további 5 gigát is beaktiválhatunk a mobilos applikációban. Plusz ajándék még 200 ingyenesen megnézhető film/epizód a Videótékából, amit IPTV-s vevőegységről, vagy a TVGO applikációból lehet elérni. További információkat ide kattintva olvashatsz.

A Telenor 100 GB internet biztosít előfizetőinek, amit a telefonos applikációban lehet aktiválni, vagy a FREE100GB kód SMS-ben való elküldésével, amit a 1744 számra kell címezni. A visszaigazoló üzenet megérkezése után kezdődhet is a szörfölés. Az ajándékot csak egyszer lehet aktiválni, és március 31-ig érvényes. Információk itt.

A Vodafone sem maradhat ki, ők a kapcsolattartás lényegét tekintve március 17-étől 15 GB internetet biztosítanak a felhasználóknak, számlázási ciklusonként 5-5 GB-ot, amit a MyVodafone applikációban lehet díjmentesen aktiválni. Emellett, az országosan elérhető oktatási weboldalak, applikációk mostantól nem fogyasztanak adatot, a tanítási év végéig. Az oldalak a következőek: mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu. Ráadásként, az otthoni TV előfizetőknek elérhetővé teszik a Premium TV és a FilmBox Pro csomagban lévő csatornákat április 30-ig. Az tudnivalókat az ide kattintva elérhető Facebook posztbank közölték.

Végszóként pedig, a járvány ideje alatt - meg általánosságban is - figyeljetek a higéniára, vigyetek be elegendő tápanyagot a szervezetetekbe, tartsátok be az előírtakat, és nagy eséllyel nem lesz probléma. Valamint még egy tipp: próbáljatok tartózkodni az álhírektől is, és a túlságos pániktól is.

Kövess Facebookon, és Twitteren is!