Bevásárlólistát kell írnod? Teendőid szeretnéd csekkolni? Netán egy gyors jegyzetet szeretnél felírni? Erre is van megoldás: Google Keep

A Google Keep egy jegyzetelő mindenes. Bevásárlólistát készíthetsz a segítségével, emlékeztetőt állíthatsz be, vagy egy rövid jegyzetet is készíthetsz az utazásoddal kapcsolatban, akár hangjegyzet formában.
Megoszthatod ismerőseiddel, barátaiddal, és színek, valamint címkék alapján rendezheted feljegyzéseid.

fenyoillat tech

 

Az app felülete egyszerű. A kezdőlapon találjuk a megjegyzéseket; valamint itt adhatunk hozzá újat, esetleg kereshetünk is a meglévők közül.
Bal felső sarokban találjuk a menüpontokhoz vezető "utat", itt választhatunk a jegyzetek és emlékeztetők között, címkéket kezelhetünk, s megtalálhatjuk az Archivált, esetleg törölt egyedeket is.
A beállításokban az emlékeztetők idejét állíthatjuk, megosztást engedélyezhetünk.

Négy féle típus közül választhatunk, ha jegyzetet akarunk írni: Normál (csak szöveg), Teendők, Rajz, Hangjegyzet, Galéria. Ezen funkciókat videómban tekinthetitek meg, melyben az egész appot bemutatom nektek.

Összegzés: A Google Keep egy pratikus megoldás, ha jegyzetelésről van szó. Mobilos app formájában Android és iOS rendszerekre is elérhető, valamint Google fiókunkba belépve akár számítógépen is kezelhetjük a kis noteszt.

Értékelés: 8,5/10