A Köpönyeg alkalmazás - mely Androidos és iOS-es mobilokra egyaránt letölthető - tájékoztat minket az aktuális időjárással kapcsolatban!

fenyoillat tech app


Az app felülete legtisztult, modern. Indítás után az aktuális adatokat; előrejelzéseket találjuk meg a beállított városhoz kapcsolódóan. Itt kaphatunk információt a jelenlegi hőmérsékletről, hőérzetről, fronthatásról, légnyomásról, széladatokról, UV-sugárzásról, páratartalomról. Ráadásul a 12 napos előrejelzést is itt találhatjuk meg.

 
 

fenyoillat tech app

A további funkciókat az alsó sávon találhatjuk meg. 
A Térképek feliratra koppintva választhatunk három térkép közül: Jelenidő, Radarkép, Műholdkép. Az első az aktuális hőmérsékletet, csapadékmennyiséget, széladatokat mutatja meg. A második - radarkép - a csapadékintenzitást, a harmadik - műholdkép - pedig a felhőrendszerek mozgását, típusát mutatja meg.
Az Észlelések alatt találhatjuk meg a felhasználók által beküldött jelentéseket az időjárással kapcsolatosan.
Ezek mellett érdekes cikkeket olvashatunk a Híreső lap alatt.

fenyoillat tech app

Természetesen widgeteket, azaz kis ikonokat, "minialkalmazásokat" is kihelyezhetünk a főképernyőre, amelyek a legfontosabb meteorológiai előrejelzéseket mutatja meg.

fenyoillat tech app

Összegzés: A Köpönyeg egy jó választás, ha időjárás előrejelző appról van szó. Modern, átlátható felülettel rendelkezik, és sok-sok funkcióval rendelkezik.