A TuneIn nevű applikációval sok-sok rádiót elérhetünk - online. Ehhez csak egy okostelefonra, és adatkapcsolatra van szükségünk.

A TuneIn alkalmazás egy Androidot és iOS-t futtató készülékekre is egyaránt elérhető applikáció, mely segítségével rádióadókat és podcastokat hallgathatunk.

fenyoillat tech

 

A felület letisztult, átlátható. A kezdőlapot "otthon" néven találjuk meg, ahol láthatjuk a nemrég játszott adókat, exkluzív interjúkat hallgathatunk meg.
Keresőt fent láthatjuk, egy TuneIn logó táraságában.
Menüt a szintén fent található, három csíkra koppintva érhetjük el. Itt 5 opciót találunk. Első, a már említett "Otthon", ezt a "Browse" felirat követi, ahol böngészhetünk az adók között, podcastokat kereshetünk. Harmadikként láthatjuk meg a "Kedvencek" lapot, itt fiókunkat, kedvenc rádióinkat találjuk, valamint egyéni URL-t, tehát az appban nem található állomást is hozzáadhatunk.
Negyedik opcióként a beállításokat, ötödikként pedig a súgót kapjuk.

Lejátszási felület egyszerű, a felső sávban találjuk a vissza gombot, valamint itt adhatjuk hozzá a kedvencekhez a rádióállomást, podcastot. Középen a borító, vagy hirdetés helyezkedik el, alatta az adás, vagy zene címe látható. A kezelőgombok, lejátszási sáv közvetlen a szöveg alatt kapott helyet.

Értékelés: Összességében nem rossz, viszont a XiiaLive nevű app több opciót kínál, valamint a Pro verziója olcsóbb.
Podcastokból sajnos nincs sok a TuneIn esetében, szóval, ha kifejezetten podcastot szeretnénk hallgatni, más megoldást kell keresnünk.

7/10