Egyre népszerűbbek az okoskarkötők, okosórák. Ezt főként az elérhető árnak, változatos színeknek, és gazdag funkcióknak köszönhetjük.
Ma megmutatom nektek, milyen okoskarkötőt érdemes vásárolni 20 ezer forint alatt!

fenyoillat

 

3. Színes egyéniség: Honor Band4
Ár: 12-15 ezer forint

fenyoillat

A Honor Band4 fitness karperec esetén nem csak a szíj lehet változatos színű, a kijelző is képes színeket megjeleníteni!
TruSleep



2. Üzemidőben bajnok! Ez a Mi Band 3
Ár: 7-9 ezer forint

fenyoillat

Tavalyi modell, de még mindig az egyik legnépszerűbb termék. Viszonylag nagy kijelzőt kínál, amely OLED technológia lévén valódi feketéket ad vissza. Nálam 30 napig is bírta egy töltéssel, így ki merem jelenteni, hogy üzemidőben csúcs. Természetesen tudja, amit tudnia kell: figyeli napi aktivitásunk, tud pulzust mérni, időjárás-előrejelzést is kínál.
Negatív pont a fekete-fehér kijelző, és a GPS hiánya, de ezt az újabb változatban pótolták is.

 

1. A kategória jelenlegi legjobbja, a Xiaomi Mi Band 4
Ár: 10-18 ezer forint

fenyoillat

A Xiaomi nemrégiben dobta piacra a Mi Band 4-et, mely a legjobb okoskarkötő jelenleg az elérhető árkategóriában. Színes OLED kijelzővel rendelkezik, körülbelül 50 téma elérhető az eszközre. 20 napos üzemidővel jeleskedik, lépésszámlálásra, megtett távolság, és elégetett kalória figyelésére is képes. Futást, általános sportolást, úszást is nyomonköveti, és még az időjárásról is tájékoztat.

A legjobb ajánlat jelenleg az okoskarkötők piacán. Ha valaki egy stílusos megjelenésű, olcsó, de sok-sok funkciót figyelni képes karperecet szeretne, annak ez a legjobb választás.

 

Összegzés: Egyre több elérhető árú karperec a piacon, de csak néhány kiemelkedő darab van, amely megéri.

Én személy szerint a Mi Band 4-et tudom ajánlani főként, mivel sok-sok hasznos funkciót tud, és akár 12-13 ezer forintért megvásárolhatjuk.
Mi Band 3 azoknak ajánlott, akik nem szeretnének 10 ezernél többet költeni, viszont hosszú üzemidőre van szükségük.
Honor Band4 a Huawei és Honor felhasználóknak a legjobb választás, valamint azoknak, akiknek részletes, és pontosabb alváselemzésre, pulzusmérésre van szükségük.
Samsung Galaxy Fit e kinézetével győzheti meg a felhasználót. Talán a Galaxy usereknek lehet jó választás, akiknek fontos a Galaxy Health-al való szinkronizálás.

Mindenki döntse el, számára melyik a legjobb, mely funkciók fontosak számára.