Mennyi idő van még karácsonyig? Mennyit kell aludni az utazásig? A Time Until applikáció segítségével mindig egy pillanat alatt megtekinthetjük, hány nap van még egy eseményig.

 

Az applikáció ingyen letölthető a Google Play Áruházból Androidos készülékekre: [link]

Az app használata pofonegyszerű, a letöltés után a jobb felső sarokban található plusz jelre koppintva adhatunk hozzá új visszaszámlálást. Meg kell adnunk az esemény nevét, időpontját, és még egy háttérképet is választhatunk, ami az appban jelenik meg, vagy widget kihelyezésekor. Opcionális funkció az értesítés, vagy többszöri ismétlés, de ezek már fizetős funkciók.

A widgetek felhasználása ingyenes verzió esetén kicsit korlátozott, a háttérképes widget a legfrissebb visszaszámlálást mutatja csak. Az egyszínű, egyszerű és kisebb widgetnél már saját magunk adhatunk hozzá bármilyen countdownt.

Összegzés: Az applikáció, amire kell teljesen használható. Ha szereted követni, hány nap van még egy eseményig, érdemes letölteni. Ha pedig nem szimpatikus az app, esetleg hiányzik egy funkció, a Playben tovább keresgélve biztosan találsz neked megfelelőt.