Mindhárom szolgáltató kínál valamilyen meglepetést az előfizetői számára, hogy gondtalan legyen a mobilnetezés a nyáron. Ha nyaralni indulsz, fesztiválozni, kikapcsolódni mész, és szükséged van mobilinternetre, mindenképp olvasd el!

 

Telekom nyári ajánlatai

A Telekom havi díjas, és feltöltőkártyás Domino ügyfelei egyaránt örülhetnek, hiszen a szolgáltató 3 GB mobilinternetet biztosít 3 napra, ráadásul ingyenesen. Ezt az ajándékot minden hónapban - június, július, és augusztus - aktiválhatjuk. Aki nyaralni, fesztiválozni megy, és szüksége van egy kis plusz mobilnetre, nagy hasznát veheti ennek. Ráadásul, EU-ban is használható.

Aktiválás: Lépj be az applikációba, válaszd ki előfizetésed! Lépj a + ikonnal jelölt szolgáltatások lapra, keresd meg a Bekapcsolható adat-szolgáltatások fület, ott válaszd az Egyszeri szolgáltatások opciót. Itt válaszd ki a Díjmentes adatbővítőt, és aktiváld.

Emellett, Domino előfizetők minden hét szerdáján aktiválhatnak 100 perc hálózaton belüli beszélgetést, 1 GB netet, vagy korlátlan social media ajándékot - szintén ingyenesen.

Telenor nyári ajánlatai

fenyoillat
Fotó: Wikipédia

Havi díjasok, akik július 1-je előtt kötöttek előfizetést, 5 GB ingyenes netet kapnak a nyárra, amit június 6. és augusztus 15. között aktiválhatnak a MyTelenor appban. Ráadásul ezt a nyár végéig lehet használni.

Kártyások számára nemrég megjelent a Hello Kártyás díjcsomag, melyet új és meglévő userek is használhatnak, új SIM megrendelésével, vagy csomagváltással. Ha netet is kérsz csomagodhoz, a nyáron megduplázhatod az alkalmazásban.

Vodafone nyári ajánlatai

fenyoillat


Photo by Fabian Albert on Unsplash

Nyári online készülékkedvezményt kínál a havi díjasoknak, a következőt olvashatjuk az operátor oldalán:

10 500 Ft a kijelölt készülékek árából, 2 éves, havidíjas, hang alapú tarifákkal.

Kártyások - ahogyan a Telenornál - dupla netet kaphatnak a nyárra Tuti+Net tarifával.
 

Tetszett a cikk? Mit gondolsz? Véleményed, válaszod írd meg kommentben!

Ezt már olvastad?
Tanuljunk angolul! Duolingo app bemutató
Megmutatjuk, hogyan kapcsold be - Viber sötét mód!
Új nyomógombos Nokia telefonok mutatkoztak be

Források:
Telekom 1 2 - Telenor 1 2 - Vodafone 1 2